Κέιτ Μίντλετον:Όλα για την υγεία της

Ρεπορταζ

Φωτεινή Δόξα

Πληθαίνουν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον,που την θέλουν να της δημιουργήθηκε μετ’εγχειρητικο ζήτημα,καθώς νοσηλεύεται σε κλινική του Λονδίνου,ύστερα από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Τηλεοπτικό κανάλι Telecino της εκπομπής «Fiesta», αναφέρει ότι η υγεία της αντιμετωπίζει πρόβλημα,αφού πασίγνωστη δημοσιογράφος αναφέρει τα εξής: “Μίλησα με έναν βοηθό του βασιλικού οίκου και με διαβεβαίωσε ότι κάτι πήγε στραβά στην μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δύο δηλώσεις“.

“Την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο μεσημεριανό γεύμα των Χριστουγέννων και από τότε άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Η Κέιτ εισήχθη (σ.σ. στο νοσοκομείο) στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες“.

Πιστεύω ότι το Παλάτι θα εκδώσει νέο ανακοινωθέν τις επόμενες μέρες που θα εξηγεί καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή. Διήρκεσε αρκετές ώρες και με συγκεκριμένο κίνδυνο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στο τη μετεγχειρητική περίοδο“.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο